2013-03-12 10:19:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nagy tevrekkel vág bele a mai napba

Napi horoszkóp március 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Beprogramozott ütemterv szerint szeretne élni, dolgozni, de ez mostanában egyre kevésbé megy. A számításai nem jönnek be úgy, ahogy várja, de azért vegye észre azt is, ami jobb, mint gondolta volna. Mert ilyen is van szép számmal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagy tervekkel vág bele a mai napba, de lehet, hogy valamiben visszafordulásra kényszeríti a sorsa. Azért ne keseredjen el, mert ha haza kell térnie, látni fogja, hogy annak más oka is van. Talán égve felejtette a gázt…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bármilyen fáradtnak érzi is magát, a munkahelyén ma sok teendő várhatja. Talán ma túlmunkára is kényszerül, de meg lesz az eredménye. Legközelebb, majd szívesebben elengedik előbb, vagy pénzben kapja meg az ellenértékét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szokásosnál is ingerlékenyebb lehet a mai napon. Egy plusz munka, vagy az időjárási frontok lehetnek az oka annak, hogy nem tud nyugodt maradni. A megjegyzéseket is rosszabbul tűri.A fejfájás elleni pirulát is jó, ha magával viszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon nagyon sok energiát fektet abba, hogy az egyensúlyt megteremtse valamilyen téren. Lehet ez a pénzügyekkel kapcsolatosan, vagy a családi kapcsolatokban beálló békétlenség miatt. A szerelmi élete is változásban van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában hajlamos rá, hogy a szokásosnál anyagiasabb legyen. Ez sajnos nem csak belülről fakad, hanem sokkal inkább külső kényszerűség. De büszke lehet magára, nagyon jól csinálja! Alighanem volt kitől tanulnia is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hajlamos túl sötéten látni a dolgokat, pedig a helyzete korántsem olyan negatív, mint azt ön átéli néha. A pénzügyek terén persze volna mit tanulnia. Ha kevesebb van, akkor azt, hogyan foghatja meg jobban. Most fordíthat a tendenciákon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem vonhat felelősségre másokat olyan hibákért, amikben saját magának is része volt. Ha túlságosan indulatosan viselkedik, azzal nemcsak magára haragítja őket, de ellenlépésekre is kényszeríti. Az rosszabb lenne önnek is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Önt nemigen érdekelték a hangzatos címek, de ha valamibe belekezdett, azt mégsem lenne ajánlatos most abbahagynia. A tanulás most különösen keserves lehet, de mégsem szabad feladni. Hamarosan jobbra fordul a sora, várja ki!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az igazságérzete a mai napon hatalmasra nő, és nemcsak azt viseli el nehezen, ha önt éri igazságtalanság, hanem azt is, ha bárki mást bántanak meg az ön jelenlétében. Vezesse vissza a tévelygőt a helyes útra!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nagyon sok lesz a teendője, szinte nem is látja, hogy merre lesz a kiút, mivel kellene kezdenie. Minden ellenérzése ellenére is jobb, ha készít egy fontossági listát. Ez a kulcsa a lehetőségek megtalálásának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy közeli kollégája kérhet ma öntől segítséget. Nem szabad nemet mondania, hiszen hamarosan éppen ön szorulhat majd az illető támaszára. De persze önzetlenül is segíthet, mert nem biztos, hogy attól jön vissza a hála, akinek adta.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: